Pedagojik Formasyon Eğitimi Hakkında Programımıza Kayıtlı Mezuniyet Aşamasındaki Öğrencilerimizin Dikkatine (Güncellendi)

Öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim- öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitiminin verilmesi hususlarının 10. Maddesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere; formasyon eğitimi alınabilen alanlardaki fakültelerde bu programlara kayıtlı mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin yazılı talep etmeleri halinde belirlenen dersleri 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren seçmeli olarak almaya başlayabileceklerine karar verilmiştir. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında formasyon derslerini almak isteyen öğrencilerimizin ön taleplerini 18 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 09:00'a kadar Bölümümüze bildirilmesi gerekmektedir.

Pedagojik formasyon eğitiminde yer alan ders listesi için tıklayınız.
Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
Dilekçelerinizi Bölümümüze ya da iedabd@mu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.01.2023 17:11 Okunma Sayısı : 744