Böümü yeni kazanıp, kayıt yatıran öğrencilerin Ders Kayıtları ve Yabancı Dil Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavları

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü yeni kazanan öğrenciler ders kaydını yaptırmadan önce Yabancı Diller Yüksek Okuluna Yabacı Dil Seviye Tespit (7 Eylül) ve Yabancı Dil Muafiyet (B2 düzey, 9-10 Eylül) sınavlarına giriş için form doldurarak başvurularını yapacaklardır. Seviye Tespit Sınavına Girmeyen Muafiyet Sınavına Alınmayacaktır. Muafiyet sınav sonucu belli olduktan sonra, başarılı olanlar ders kaydı yaptırabileceklerdir. Başarısız öğrenciler ise Yabancı Diller Yüksek Okulunda hazırlık sınıfına devam edecek. Sınav örnekleri için Yabancı Diller Yüksek Okulu web sayfası için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2015 16:54:11 Okunma Sayısı : 493

Son Duyurular